onsdag 3. juli 2013

Interior inspirasjon soverom


Interior inspirasjon soverom

Flammer har en beroligende effekt p oss, og vi sier ikke nei takk til litt ekstra varme i vinterkulden. Til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene mtes og om natten er det et soverom. Ikke akkurat soverom, men en superfin hvileseng i konjakkfarge fra House Doctor.

Vis oss ditt soverom og vr med i mnedens utfordring. Inspirasjon Rom for Rom Interir AS Rom for Rom Interir AS Logo.


Alt om soverom og barnerom - tips, rd og inspirasjon

Tips og artikler om interir bolig 24. Inspirasjonsguiden - Inspirasjonsguiden Styling Tone Fabrikkleilighet p Tyen. P dette soverommet er det f ting som ikke er laget selv. Alt om soverom og barnerom - tips, rd og inspirasjon - Barnerom og soverom - f nyttige rd, tips og inspirerende artikler.

Velg rom, stil og farge ved huke av i boksene under de forskjellige fanene. For et UTROLIG inspirerende og fint soverom.

19 inspirerende barnerom Interir Inspirasjon


Tusen takk til alle dere som lastet opp bidrag til BoligPluss-utfordringen hvor vi ville se soverommene deres. Her fr du noen veldig enkle tips som kan dytte deg i riktig retning.

Her er tre inspirerende rom med peis. Stjel ideer fra dine omgivelser for skape en fargepalett du liker.

Tips og artikler om interir bolig

Denne bloggen handler om interir, DIY, inspirasjon, frilanslivet og. Her kommer det noen bilder som er til stor inspirasjon, s det frste jeg. Soverommet er kanskje det rommet vi sammenlagt tilbringer aller mest tid i av. Drmmeverden interir: Interirblogg, interir nettbutikk og husbygger.


Trenger du inspirasjon til interir p soverommet? Inspirasjon - Velkommen til Slettvoll Kolleksjonen selges hos 19 Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for innrede stue, spiseplass, soverom og entre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.