tirsdag 13. august 2013

Hoydehus


Hoydehus

Hydehuset - Trysil - Sjumilskogen ved Trysilfjellet Hydehuset - VIKTIG OM PRISER OG PERIODER (se prislisten under Konferansesalenden store spisesalen inngr ikke i prislisten under. Bruk av hydehus er ikke forbudt internasjonalt, og de norske utverne reagerer p at konkurrentene kan bruke metoder de ikke har tilgang til.

Hydehus - t Hydehus er velkjent i Norge hvor det lenge ble brukt av langrennslpere og er fullt lovlig. DE GLADE HYDEHUS -DAGENE : Fantasien var stor sist p 1990-tallet da hydehus var en del av toppidrettens hverdag. Jeg slr et slag for at nok en hydedebatt skal inneholde mer fakta enn foregende diskusjoner.


Idrettsforbundet skal jobbe internasjonalt mot hydehus - sport

Idrettsforbundet skal jobbe internasjonalt mot hydehus - sport. Ber om ekstraordinrt idrettsting om hydehus - sport - 16. Instagram photo by hoydehuset - Ny rekord pa quizzere ikveld.

Idrettsstyret behandler saken om oppflging av idrettstingets vedtak vedrrende hydehus og kunstig tilfrsel av oksygen p et styremte. Idrettstinget behandlet saken sndag, og selv om det var representanter for enkelte.

Skisport p feil spor - sport


Cecilia Brkhus on Twitter: Vi trener for tiden i Herta Berlins. Viktigheten av flelser og tro nr man skal.

Hydehus blir fortsatt forbudt - NRK Sport - Sportsnyheter, resultater. Skisport p feil spor - sport - 31.

Cecilia Brkhus on Twitter: Vi trener for tiden i Herta Berlins

Fakta om hydehus - Norges idrettshogskole 31. Hydehus blir fortsatt forbudt - Bergens Tidende 7. Vi trener for tiden i Herta Berlins hoydehus opp mot 2700 meter.


Det er jo litt merkelig ettersom det s absolutt er en kunstig mte. Hydehus kommer fortsatt til bli forbudt i Norge.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.