mandag 9. september 2013

Investering og finansiering


Investering og finansiering

Investering og finansiering Investering og finansiering - 10 stp. Formlet med emnet er gi studentene innsikt i problemstillinger og metoder knyttet til bedriftens investerings- og). Bhren, yvind og Gjrum, Per Ivar: Prosjektanalyse: Investering og finansiering.

Investering og finansiering Pensum 2014 2015 Pensum HIL. Finansiering og investering NKI Nettstudier Finansiering og investering. Investering og finansiering Investering og finansiering er tilpasset kurs i investeringsanalyse p de konomisk-administrative studiene ved hyskolene og universitetene. Investering og finansiering Studier p nett Hyskolen Kristiania.

Hgskolen i Gjvik - Investering og finansiering


Finansiering og investering NKI Nettstudier

3BED200 Investering og finansiering Campus Rena Emner 2016. Forutsetninger og fundament innen investering og finansiering Beregning av beslutningsrelevant kontantstrm inkl. Det er ingen forutsetning at du har.

Studiepoeng10 UndervisingssemesterVr, Haust EmnekodeECON 261 Antall semester1 Sprk. Hgskolen i Gjvik - Investering og finansiering Forventet lringsutbytte.

Emnebeskrivelse for Investering og finansiering(BO017)


Investering og finansiering II Investment and Financing II. Utdrag fra Investering og finansiering er tilpasset kurset Finans og konomistyring 1 ved Handelshyskolen ka dekker grunnleggende kunnskapskrav i. BED-2020 Investering og finansiering Hva lrer du.

Emnet gir innsikt i problemstillinger og metoder knyttet til bedriftens investerings- og. Prosjektanalyse: Investering og finansiering Velkommen til nettsidene for. Emnet gir en innfring i investerings- og finansieringsteori og tar opp teorier og modeller knyttet opp mot sprsml som gjelder. Lrebok og nettsider er utviklet parallelt, og de to utgjr et tett integrert lreverk.

Investering og finansiering I Investments and Financing I

Studiepoeng10 UndervisingssemesterVr, Haust EmnekodeECON 361 Antall semester1 Sprk. Utdrag fra Investering og finansiering - Bredesen, Ivar. Tabell - Hovedtall for drift, investering og finansiering. Investering og finansiering Gyldendal Investering og finansiering er tilpasset kurs i investeringsanalyse p de konomisk-administrative studiene ved hyskolene og universitetene.


Ferdigheter: beregne lnnsomheten til investeringer ta hensyn til skatt og inflasjon. Investering og finansiering gir deg en forstelse av hvorfor konomisk planlegging er ndvendig. Investering og finansiering - Universitetet i Agder I emnet skal studentene settes i stand til arbeide med ulike investeringsproblemstillinger, hvor budsjettering av kontantstrmmer og ulike metoder for vurdering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.