onsdag 18. september 2013

Omdanne nuf til as


Omdanne nuf til as

Nye skatteregler for omdanning av NUF til AS 18. Fusjon er en mte g over til AS, for NUF-selskaper som er i full drift.

Vi viser til departementets hringsbrev av vedrrende ovennevnte hring. I statsbudsjettet i fjor ble det foresltt utvide dagens regler om skattefri omdanning til ogs omfatte omdanning av NUF (med alminnelig).

Nye skatteregler for omdanning av NUF til AS


Hring om endringer i skattelovforskriften skattefri omdanning av

Skattefri omdanning fra NUF til AS er ett av flere tiltak som gjr det lettere drive bedrift i Norge, som lavere krav til aksjekapital og fritak fra revisjonsplikten for. Dette er ofte den beste og enkleste mten omdanne NUF til AS. Velger du skattefri omdanning vil FirmaHjelp hndtere hele prosessen for deg, fra vurdering av.

Skattefri omdanning fra NUF til ASASA forskriftsendring fastsatt. Nye regler om skattefri omdanning fra NUF til AS ble vedtatt i 2013.

Skattefri omdanning


Norsk Webforum View topic - Skattefri omdanning fra NUF til AS I mai 2013 fikk vi en lovendring som pner for skattefri omdanning fra NUF til AS. I Statsbudsjettet for 2013 foreslo regjeringen pne opp for at reglene om skattefri omdanning ogs skal omfatte NUF som nsker omdanne. Hring om endringer i skattelovforskriften skattefri omdanning av NUF til AS.

Tidligere har alternativene for bytte til AS vrt en kostbar og. Skattefri fusjon mellom NUF og AS Starte AS Den enkle mten.


Om skattefri omdanning av norskregistrert utenlandsk selskap til aksjeselskap eller allmennaksjeselskap. Vi antar at kravene vil bli tilsvarende. Hring om endringer i skattelovforskriften skattefri omdanning av. Aktuelle regnskapstemaer, nyheter bokfring og skattefri omdanning. I forbindelse med statsbudsjettet 2013 ble det vedtatt lovendring. Du slipper fremskappe 30.000 i aksjekapital og 28 beskatning.


Hringsnotat om endringer i skattelovforskriften 11-20 omdanning. Skattefri omdanning av NUF Finansdepartementet har fastsatt forskrift som gir mulighet for skattefri omdanning av NUF til aksjeselskap eller allmennaksjeselskap. Siste del av kurset tar for seg en praktisk gjennomgang for en skattefri omdanning fra et NUF til et norsk aksjeselskap med hensyn til regnskap og litt selskapsrett.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.