tirsdag 15. oktober 2013

Montere ekstralys


Montere ekstralys

Hvis du ikke har kufanger feste ekstralysene i - da gjelder det kunne. Montering av ekstralys utenom standard er rett og slett en uting, sier Brd. Hella Prverom : Hellanor Vi gjr oppmerksom p at regler for montering av ekstralys kan vre forskjellig i.

Ekstralys: Hvordan fr jeg dem til sitte fast? Det finnes flere mter montere dette p. Kabelsettet inneholder en 2.5 kvmm for pluss til H1 prene s jeg m. Det er alts ikke lov sette p masse ekstralys som dekor eller.


Hvordan montere ekstra lys? BilXtra Shop

Skal montere ekstra fjernlys p bilen og har kjpt kabelsett med rele. Jeg har montert ekstralys p bilen min, gjorde det sammen med en. Kveldens prosjekt var montering av Rigid SR10 og 55w xenon. Blant annet hvordan festefoten monteres til lampehuset.

Dybvik Trading as er firmaet bak. Oppgradering av fjernlys - xenon og Rigid Facebook Oppgradering av fjernlys - xenon og Rigid.

Fjernlys Kia Soul EV (og andre elbilar)


Ekstralys: Nei dette er ikke lov - 30. Guide: Hvordan montere xenon i Hella Comet 200 - Jan 19, 2015. Og du fr se hvor alle ledningene skal plugges. Jeg vurderer montere ekstra LED lys p sykkelen.

Monterer ulovlige og voldsomme «elglys» p bilen -Trnder-Avisa 14. Kabelsett Universal For Ekstralys Mekk Nettbutikk Relesett kabelsett for ekstralys for fjernlys og tkelysspreder. Tenkte montere to ekstra, men vet ikke hva som er tillatt av.


Er det noen som vet hva som er tillatt med tanke p plassering av ekstralys? Leveres komplett med det du trenger for montere ekstralys, unntatt verkty. Viser deg hvordan H4 xenonsettet kan monteres opp.


Hvis du bruker spesialbrakett for ekstralys tilpasset din bil, m. Kjp tusenmetere her: I denne videoen bruker vi en Hella 3003 LED parklys og bygger den om til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.