mandag 10. mars 2014

Kontorhotell


Kontorhotell

Workhouse kontorhotell Ovtun Eiendom AS Ovtun Eiendom AS satser p kontorhotell i samarbeid med Workhouse. Kontorhotell «Workation» er satt sammen av ordene «work» og «vacation» arbeid og ferie.

Her leies ut fullt utstyrte kontorceller til firmaer og enkeltpersoner som har begrenset behov for kontoareal. Finn kontor til leie i kontorhotell eller kontorfellesskap P kan du sge efter kontor til leje og finde kontorhoteller gratis. Listen nedenfor gir deg overblikk over en lang.

Finn kontor til leie i kontorhotell eller kontorfellesskap


Workhouse kontorhotell Ovtun Eiendom AS

Trenger du, ditt firma eller din prosjektorganisasjon kontorplass for en kortere periode, kan vi hjelpe deg med dette. Kontorhotell Lei et kontor p Kontorhotell - Regus Norge Det er mange fordeler ved jobbe p et kontorhotell - uansett om du har et enkeltmannsforetak eller det er et etablert selskap med flere ansatte.

Kontorhotell - OksenoenFornebu Del kaffetrakter med naboen og sl av en hyggelig prat mens du henter kaffe. Finn et Regus- kontorhotel i Oslo som passer dine behov. Selskapet har i dag ett lokale i Bergen.


Kontorhotell I et kontorhotell skal du ikke bindes til en lang leieavtale. Kjenner du til noen som ikke str p denne lista? Kontorhotell Dyryseminarsenteret En viktig kunnskap og erkjennelse, bde for ansatte og studenter, er at det er avgjrende tilhre et arbeids- og lringsmilj.

Utsmykket kontorhotell p Gjvik Skilt og dekor foreningen Kontorhotellet NO10 er et kontorfellesskap for enkelmannsforetak og sm firmaer som nsker komme seg ut av hjemmekontoret, og for selskaper som har. Vi tilbyr innflyttingsklare kontorer til sm og mellomstore bedrifter. House of Business AS Kontorlokaler til leie i Oslo Fullt mblerte kontorer med alt ndvendig teknisk utstyr til leie i Bjrvika, Tjuvholmen og Solli Plass i Oslo. Estate Kontorhotell-selskap med store ambisjoner i Bergen - Estate 19.

Kontorhotell

Kontorhotell I Oslo Regus Norge Kontorhotell for alle, fra store bedrifter til enkeltmannsforetak. Kontorhotell Vi har innredet deler av Torp-IT som kontorhotell. For bestilling flger du linken til de enkelte stedene. Kaserna leies i dag ut til kontorer i et kreativt og livlig kontorfellesskap.


Kontorhotell - Rosenholm Campus Vi har derfor satt av en nyoppusset etasje til dette formlet. Kontorhotellet p 250 kvadratmeter fyller 8 kontorer, 2 topp moderne. Regus er et kontorhotell-selskap som leier ut alt fra sentralbordtjenester til komplette kontorer. Stadig flere legger opp til arbeide litt i ferien men opplever ofte at det ikke.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.