mandag 26. mai 2014

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris


Gjennomsnittlig kvadratmeterpris

Kvadratmeterprisen p de minste leilighetene vil som regel bli hyere. Nordnesrepublikken gikk, i slutten av mars, gjennom annonser p og regnet ut gjennomsnittlig kvadratmeterpris av prisantydning p ti. Enten du skal kjpe eller selge bolig, s er det godt vite hvordan prisutviklingen har vrt.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i september 2015 p 33.560 kroner, mens det tilsvarende tallet i august 2015 var. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for brukte OBOS -tilknyttede boliger i Oslo- omrdet var 50.417 kroner i august.


Her er Oslos dyreste gater - osloby

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i januar 2015 p 30 577 kroner, mens det tilsvarende tallet i desember 2014 var. Kvadratmeterprisen opp 2400 kr p et r - 4. Tror boligprisene faller om tre r - Aftenposten 17. Ute ved sjkanten ligger kvadratmeterprisen 70.000 kroner over gjennomsnittet for Oslo-boliger.

Tnsbergs Blad - Strst prisvekst i Holmestrand og Stokke 22. Definisjon, Boligprisen dividert med arealet for primre rom (P-ROM) som er bruksarealet innenfor boligens omsluttede vegger. Finn informasjon om prisutvikling, annonsevolum og hvilke boliger som er solgt i ditt omrde. SSBs Metadata - Variabeldefinisjon - Kvadratmeterpris, bolig Navn, Kvadratmeterpris, bolig.

Boligmarkedet - Boligkonomi


Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen var kroner 26 019. Omsetningen var p 83 leiligheter som er litt under gjennomsnittet for 2010. I 2014 var kvadratmeterprisen for en brukt enebolig i gjennomsnitt 68,4 prosent av prisen for en ny enebolig, mot 70,6 prosent i 2013.

I tillegg beregner vi gjennomsnittlige kvadratmeterpriser for typer og regioner. De «finere» strk har endret seg 15. SNITT Hedmark SNITT Hordaland SNITT Mre- og Romsdal SNITT Nord. Boligprisene opp 15 prosent p ett r - Eiendom - 30.

Kvadratmeterpriser for eneboliger - SSB

Hy prisvekst og lav nybyggingstakt i Sarpsborg Hgskolen i stfold 30. Her er Oslos dyreste gater - osloby 14. S mye kostet hver av de 14 kvadratmeterne 4.


Byen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris p 31.619 for ny enebolig. Bolig- og befolkningsatlas for Drammen kommune Den rosa bakgrunnsfargen indikerer gjennomsnittlig kvadratmeterpris for alle om - satte boliger i Drammen, Asker, Brum og Oslo i 2012. Boligpriser og statistikk I desember var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS - tilknyttede boliger i Oslo-omrdet 49 067 kroner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.