torsdag 29. mai 2014

Lydisolerende plater


Lydisolerende plater

Fordi skjter og tilslutninger kan sparkles helt tette. Fermacell-platene har hyere romvekt enn kartonggips, men ettersom de er.

SINTEF Byggforsk har testet lydisolasjon i vegger, gulv og himling med kledning. Tilbake til albumet Bildene til Bildedekor for hjem og kontor Siden til Bildedekor for hjem og kontor Forrige Neste. Lydbyler er praktisk for lydisolering mot tak.

Veggplater Samlebrosjyre som viser forskjellige typer veggprodukter


Glava LYDISOLERENDE LSNINGER MED ABSORBENTER OG

Kortplank er ikke egnet til lydisolering, om det alikevel p grunn av. Vi vurderer da om vi kan legge inn en tynn lydisolerende matte.

PARAFON Visual - trykte akustiske plater for lydisolering - Stor takhyde er vanlig i hverdagsrommene i dag, noe som ker behovet for lydisoleringslsninger. Veggplater Samlebrosjyre som viser forskjellige typer veggprodukter.

Utstyr Lydisolerende plater bedrifter


Platen har forsenkede kanter p fire sider som gir best forutsetninger for oppn helt slette himlinger. I forhold til drstokken har vi rom.

Den nedforede himlingen utfres med plater som har gode lydabsorberende egenskaper. PARAFON Visual, mnstertrykte, lydisolerende plater, er vrt. Vegger og tak kledd med Norgips-plater gir en god lydisolering. Lydisolering av tak, vegger og gulv - 15.


Enestende lydisolerende resultater da SINTEF testet Fermacell. Den er lagt av flis, sement og flyttende glass. Acoustiblok Den gjr det lett lime platen p underlaget, som kan vre betong, panel, gipsplate o.l. VELOX lyd isolerende plate - VELOX -WERK s.r.o. Sintef Byggforsk har testet lydisolasjon i vegger, gulv og himling med kledning. Vi gir deg tips gode tips om lydisolering av tak, vegger og gulv.


For mer informasjon om sparkling, se avsnitt. 36 mm trinlydplate og 13 mm gips plater.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.