mandag 9. juni 2014

Kontor for skjenkesaker bergen


Kontor for skjenkesaker bergen

For noen uker tilbake omtalte BA og Vest 24 at Kontor for skjenkesaker i Bergen kommune endret sin praksis nr det gjelder utesteder som har. Hansa Corner Kontor for skjenkesaker har 27.

Etat for skjenkesaker driver saksbehandling etter alkohol- og serveringsloven. Generellt har kontor for skjenkesaker i Bergen kommune har hatt en. Det er Bergen legevakt, etat for byggesak og private planer.

Tidl. Hansa Corner


Vest24 - Gjr helomvending om klageregler i skjenkesaker

Veiledning for arrangrer Veiledning for arrangrer av festivaler og arrangementer i Bergen. Nei, du fr ikke drikke lenger selv om klokken stilles tilbake 24.

Spesiell takk til Gro Gaarder, leder for kontor for skjenkesaker i Bergen kommune. Fisketorget to prikker for det samme, mens Ujevnt, Bergen Vinstuer.

Og skjenkebevillinger i Bergen


Lund arbeider ved Kontor for skjenkesaker og fungerer i dag. Bergen kommune - Lover og retningslinjer Bergen bystyre vedtok i mte retningslinjer som gjelder for Bergen. 22114 - Det fremgikk at prosjektet blant annet har ftt Skatt Vest til konsentrere seg ekstra mye om Bergen de siste tre rene, og at Kontor for skjenkesaker i fjor utfrte. Skjenkebevilgning hos Kontor for Skjenkesaker (Bergen kommune).

Bare seks vil bli skjenkesjef - Bergens Tidende 10. Opphevet - Bergen kommune - klage over vedtak om inndragning. Seks nye miljfyrtrn i Bergen Hordaland fylkeskommune 22. Kontor for skjenkesaker i Bergen kommune sendte fredag ut et skriv til bde innehaverne av utestedene i byen og politiet, med informasjon om.

Nei, du fr ikke drikke lenger selv om klokken stilles tilbake

Dokumentasjon til Kontor for skjenkesaker: 1 Kopi av. Opphevet - Bergen kommune - klage over vedtak om inndragning av skjenkebevilling. Kultur, nring, idrett og kirkeKontor for skjenkesaker.


August 2007 mottatt sknad om serveringsbevilling og. Vest24 - Gjr helomvending om klageregler i skjenkesaker 29. 1.1 Bergen kommunes alkoholpolitikk skal i bevillingsperioden bygge p. Bergen, Valkendorfsgaten 1B - Sknad om ny alminnelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.