fredag 27. februar 2015

Komfyrvakt pabudt


Komfyrvakt pabudt

Men det er stor forskjell p de. Det er ikke bare hos eldre og demente at det starter brann ved komfyren. En komfyrvakt er en innretning som skrur av strmtilfrselen hvis en plate blir overopphetet. Dette br du vite om komfyrvakt Med en komfyrvakt slr komfyren seg av nr det oppstr farlige situasjoner.

Komfyrvakt er i dag pbudt montere dersom det gjres elektrisk arbeid som. Sjekk rykvarsleren i dag - Klar Tale 1.


Frykter brann hos eldre Hver tredje nordmann er bekymret for

Komfyrvakt ble pbudt i nybygg fra 1. Komfyrvakt er pbudt montert i alle nye hus i Norge, og kan enkelt ettermonteres i gamle.

Det er ikke det samme hvilken du velger. 29 prosent vet ikke hva en komfyrvakt er, i tillegg svarer 59 prosent at.


Det ble derfor tatt inn et krav om komfyrvakt i regelverket med pbud om at dette skal monteres i alle nye. Riktig komfyrvakt gir strre sikkerhet Komfyrvakt er pbudt i nye boliger, men ettermontering av komfyrvakt vil redusere brannrisikoen vesentlig ogs i eldre boliger. Mange har nok opplevd skremmende situasjoner ved forlate kjkkenet og glemme. Komfyrvakt er pbudt i Norge for alle nye installasjoner og ved renovering.

Komfyrvakt ble pbudt som fastinstallasjon i alle nye boliger fra 2011. Pbyr komfyrvakt p kjkkenet - NRK Livsstil - Tips, rd og innsikt 30. Komfyrvakt, overspenningsvern og mindre bruk av skjteledninger vil fre til frre branner i Norge.

Pbudt med komfyrvakt

Viktig om du bytter vanntilkoblete hvitevarer p kjkkenet ABC. I dag er komfyrvakt pbudt i nye boliger, men mange kanskje spesielt eldre har. Komfyrvakt er et sikkerhets- produkt som slr av komfyren hvis kjelen blir trrkokt eller en. Komfyrvakt ble pbudt som fastinstallasjon i alle nye boliger fra 2011, men resten av boligmassen er det drlig stelt med heter det i en.


Bytter du oppvaskmaskin eller andre hvitevarer koblet til vann er det pbudt med lekkasjestopper. BKK: Kundeinformasjon Med komfyrvakt slr komfyren seg av nr det oppstr farlige situasjoner. Oppland Arbeiderblad - Ni av ti har ikke installert en komfyrvakt 30. Er det pbudt med rykvarsler i min leilighet?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.