torsdag 12. mars 2015

Bryggekurs


Bryggekurs

I hvaml, selve vikingbibelen, heter det at «ved ild skal l drikkes». Har du alltid hatt lyst til lre brygge l?

Februar 2016 Dette kurset passer for deg som enten har tatt vrt bryggekurs, eller den som har erfaring med hjemmebrygging, og som nsker lre mer om lbrygging i. Smitt en venn - gi gavekort p bryggekurs til jul 7.

Smak Selv


Smak brygg - Rros Bryggeri

Oslo: Bryggekurs Pluss - lakademiet lrdag 16. Lr lbrygging med en av lakademiets diplombryggere.

Nsker du f instruksjoner og hjelp fr du setter igang kan vi anbefale et bryggekurs. Bryggekurs Pluss, Oslo lakademiet brygge l er ganske enkelt brygge godt l er betydelig vanskeligere. I 2016 lanserer vi flere nye kurs, bl.

Minifestival for godt l i Frde - lportalen


Akkurat n har vi ikke planlagt dato for neste oppstart, men fyller du ut skjemaet under, fr du beskjed om neste. Lsmaking, foredrag og bryggekurs kaffelarsen gjrapose sjl lsmaking, foredrag og bryggekurs. Oslo: Videregende bryggekurs - lakademiet tirsdag 9. Brygge l er ganske enkelt brygge godt l er betydelig vanskeligere.

N kan du lre brygge ditt eget l med lakademiet. Minifestival for godt l i Frde - lportalen 11. VED ILD SKARIKKES En hel helg viet l.

Brygge l selv? - lportalen

Her vil en i fellesskap med andre lentusiaster. Kurs og konferanser Kurskonferanser br Hopen Brygge er et rolig og inspirerende mtested for mennesker som arbeider sammen og skal bli bedre kjent med hverandre, samtidig som de har. Bryggekurs med lgaarden Vi kjrer kurs i brygging det vil bli en innfring i brygge kunst kurset starter kl 15 og varer til kl 20 pris pr. I mer enn seks r har vi lrt folk brygge, og mlet er at du som kursdeltaker skal. Bryggekurs » Vestbrygg AS - Heimebryggar til heimebryggar Bryggekurs.


Vi har alt fungert som klubb ett lite r og har hatt spennende lkvelder med besk fra bde Kinn, gir og Ngne. Kursholderen tar deg gjennom bryggingen trinn for trinn, noe som gjr deg i stand til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.