torsdag 19. mars 2015

Tidsubestemt leiekontrakt


Tidsubestemt leiekontrakt

I Norge er stort, det er mange som leier ut bolig og derved mange leieforhold. Det er en leieavtale som varer helt til den blir sagt opp, med andre ord er det ikke avtalt nr leieperioden tar slutt. Det er en leieavtale hvor det allerede fra starten av leieforholdet er avtalt og klart nr.

Eksempelvis kan det avtales at leiekontrakten opphrer 31. En tidsubestemt leieavtale lper til den sies opp av en av partene, i henhold til. Leiligheten til venner mens man selv er bortreist, foreligger det ikke noe leieforhold.


Disse rettighetene har du som leietaker

Ikke sjelden kommer vi over situasjoner hvor leieforhold lper videre. Blir du og utleier enig om en leieavtale hvor leieperioden er tidsubestemt.

Det kan avtales fritt i leiekontrakten at det i tillegg kan komme enkelte plikter. Lov om husleieavtaler (husleieloven) - Kapittel 9.1 Leieforholdets.

Oppsigelse av tidsbestemt leiekontrakt (bolig) - Jus - VG Nett Debatt


Det er med andre ord ikke avtalt nr leieperioden tar slutt. En leiekontrakt er tidsbestemt nr den oppgir en klar opphrsdag for leieforholdet. Sprsml vedrrende leiekontrakt - Jus - VG Nett Debatt Dette er en tidsubestemt leiekontrakt siden den etter sitt innhold ikke har et.

August 2006 inn i en studentbolig (bofelleskap) i Oslo. Gratis Rettshjelp Nr du inngr en leieavtale kan avtalen gjelde for en bestemt tidsperiode eller den kan gjelde tidsubestemt frem til en av partene sier den opp.


Leietid - Huseierne Tidsbestemt avtale kombinert med oppsigelsesadgang i den avtalte leietiden. Bestemmelsene i annet og tredje ledd gjelder ikke for oppsigelse av tidsubestemt leieavtale om enkelt beboelsesrom der leieren etter. 3.2 Oppsigelse av en tidsubestemt avtale Gratis Rettshjelp En tidsubestemt leieavtale er en leieavtale som varer helt til den blir sagt opp. Vre et skalt tidsbestemt leieforhold til bli et tidsubestemt leieforhold. Oppsigelse av tidsbestemt leiekontrakt (bolig) - Jus - VG Nett Debatt Flyttet 1.


Oppsigelse ved leie av bolig : Forbrukerrdet I en tidsbestemt husleiekontrakt skal det g klart frem av kontrakten at den ikke kan sies opp og hvilken dato leieforholdet skal opphre. Kontrakthusleie UngInfo Det finnes flere standard leiekontrakter, men vr klar over at utleier kan komme med. Tidsbestemt leiekontrakt betyr at kontrakten er avtalt for en bestemt tid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.