mandag 16. mars 2015

Vaske stoffsofa


Vaske stoffsofa

Dette skal du IKKE vaske med eddik ABC Nyheter 10. Rensa mbelrensning sdan renser vi en sofa - Jan 6, 2014. Over til sofa, s har jeg opplevd at katten har tissa i 2 sofaer, en i stoff og en i skinn. Stoff som tler bleking: Bruk hydrogenperoksidlsning, skyll eller vask til slutt.

Til sist fant vi en utrolig flott og god en fra Bolia og fallt. Da vi sist skulle kjpe sofa, for snart 9 r siden, lette vi leeeenge fr vi bestemte oss. Slik fjerner du flekker fra sofa og andre mbler - Klesvask De frreste sofatrekk kan tas av og vaskes noe som kan vre en utfordring nr tekstilkledde mbler blir flittig brukt av bde store og sm i familien.

Rensa mbelrensning sdan renser vi en sofa


Lins Blogg: Rense sofa - rengjringstips

Bolig, mbelstoff, voksduk, duker, bolig interir og bolig metervarer. Rensa mbelrensning sdan renser vi en sofa.

Anbefaler stoffsofa som jeg ser noen andre ogs har sagt. Vinduer skal vaskes, og badet skal gjerne ogs skinne.

Bolig, mbelstoff, voksduk, duker, bolig interir og bolig metervarer


Har du en stofsofa, kan du evt. Kattetiss - Kommentarside 2 for kjerringrd nummer 80 S har noen rd til hva jeg kan vaske den med for og bli kvitt lukta og ikke.

DROPP EDDIKEN : Det er mye du kan vaske med eddik, men ikke prv. Stoffguide Vi velger stoff ut fra strenge kvalitetskrav, og vi vet hvor viktig det er at stoffene er lette. Din sofa samler nemlig flere bakterier, end man mske lige tror.


Det gr lett vaske bort tilsvarende flekker p blandebatteriet som er. Aldri prv vaske en liten flekk av veggen nr du bor i byen i. Jeg m vaske mange hvite klesplagg og misliker at de over tid blir gr. Det er hovedsakelig fordi disse flekkene trekker raskt inn i stoff, og.


Leveres i flere stoff og farger, her vist i stoff Oslo. Har du sofa med trekk som kan tas av og vaskes i maskin, kan du selvsagt ogs prve dette. Gammel og har trukket godt i inn mbeltekstilen. Finnes det noen god flekkfjerner eller vaskeprodukter for stoff-sofaer?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.