onsdag 1. juli 2015

Autovernet


Autovernet

Bil i autovernet -Nyhende, sport og kultur fr Nordfjord For 1 dag siden. Kjrte i autovernet med nediset frontrute For 1 dag siden.

Drammens Tidende - Her kjrer Liz rett i autovernet 9. Budstikka - Sementbil krasjet i autovernet p E18 For 3 dager siden. Det har lrdag ettermiddag vrt et lite trafikkuhell p Bveien ved.

Bilen ble spiddet av autovernet, men sjfren (84) kom uskadd fra


Budstikka - Sementbil krasjet i autovernet p E18

Han hadde i praksis kjrt over autovernet og kjrt ned et skilt. Autovern - Autovern er et beskyttelsesgjerde av metall ved veier og gater. NITTEDAL : Det skal ha oppsttt ker p riksvei 4 gjennom Nittedal etter et trafikkuhell mandag ettermiddag. Operasjonsleder ved Nordmre og Romsdal politidistrikt melder at ei kvinne i 40- rene ble stanset av politiet p Hjelset klokka 01.10 natt til.

(Dagbladet En 84 r gammel sjfr kom til alt hell uskadd fra en ulykke der bilen ble «spiddet» av et autovern i Vestfold tirsdag. Vi har ingen opplysninger om hva som har skjedd, og hvorfor bilen har vrt i kontakt med autovernet, sier Sagen. En bil kjrte tirsdag formiddag i autovernet p fv. Ei kvinne blei brakt til lege for sjekk etter ha krasja i autovernet.

Autovern -


Bil i autovernet p glatt vei - Bergens Tidende 6. Budstikka - Sementbil i autovernet p E18 For 2 dager siden. Klokka 10.40 fekk politiet melding om at ein bil hadde kyrd i autovernet p fv 61 p Maurstadeidet, p grensa mellom Nordfjord og Mre. Det viser seg at det er en bil som har snurret under kjring, uten at vi helt vet hvorfor, og havnet i autovernet.

Romerikes Blad - Bilen ligger p den andre siden av autovernet 30. En 84 r gammel mann skal tilsynelatende ikke ha kommet til skade etter det som mildt sagt kan kalles et ublidt mte med autovernet i.

Bil i autovernet p glatt vei - Bergens Tidende

Bil i autovernet p E6 -Trnder-Avisa 16. Under et lp i Sigdal blir liungen presset ut av veibanen, slik at hun mister kontroll over bilen og smeller rett inn i autovernet. Det er konstruert for hindre at kjrety ved uhell forlater sin kjrebane og havner utenfor bratte.


Mann (84) spiddet bilen p autovernet - VG 29. E18 stenges i forbindelse med borttauing av sementbilen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.