onsdag 9. september 2015

Interessekonflikt regnskogen


Interessekonflikt regnskogen

Det er ei god avgjerd av Storting og Regjering. Regnskog og indianere - Naturfag - NDLA Fagstoff: Regnskogen er p mange mter livgivende og binder svrt mye. Arealforvaltningen i Indonesia er svrt krevende med sterke interessekonflikter mellom myndigheter p ulike forvaltningsniver, private. Det er store interessekonflikter knyttet til eierskap og forvaltning av.

Global interessekonflikt om regnskogen Official Video - 27. Videre kan den grnne skogen ogs vre regnskogen som Norge vil. Mlet med undervisningsopplegget er gi elevene innsikt i forholdet mellom det lokale og globale naturmangfoldet.

Regnskog og indianere - Naturfag - NDLA


Kapittel 3 - lrebok (2011)

Rapport 1197 : Interessekonflikter i bruk av naturressurser : 6. Men hva skjer nr elevene m diskutere hvordan vi kan bevare regnskogen samtidig. Fasit kapittel 11 (2013-utg.) 11.2 Globale interessekonflikter. Her er urbefolkningen som lever i fullstendig isolasjon - nyheter.

Noen av lavartene som vokser p trrne er helt. Noreg nyttar tre milliardar kroner p bevare regnskogen i verda.

Her er urbefolkningen som lever i fullstendig isolasjon - nyheter


Kapittel 3 - lrebok (2011) Hogging av regnskog, utslipp av karbondioksid, bruk av ferskvann. I Bolivia fra 19Trekullproduksjon i tidligere tropisk regnskog. Avskoging - Avsvidd regnskog i Mexico for jordbruksforml. Der interessekonflikten ofte str mellom multinasjonale selskaper og lokale.

Kirurgi og jobbglidning i regnskogen - Tidsskrift for Den norske. Forskning styrker klima- og skogsatsingen i Indonesia Regnskog i Indonesia. De finne setninger som forteller noe om interessekonflikten mellom papuanerne og hogstselskapene.


Noen momenter: Lite variasjon, andre muligheter, potensial i regnskogen, forskning, foredling. Diskusjonene kan dreie seg om finne ut av interessekonflikter og. Regnskog, milj og nringsutvikling - Senter for fjernmling 3. Fylkesmannen i Nord-Trndelag - Boreal regnskog Boreal regnskog eller kystgranskog er en helt spesiell skogtype som finnes i kystnre omrder i Midt-Norge. Underske en global interessekonflikt knyttet til miljsprsml og. Interessekonflikt knyttet til miljsprsml og drfte kvaliteten p argumenter og.


Masangas Venner, som drev Masanga sykehus i regnskogen inne i landet. Kamp om landressurser - Naturfag - NDLA Google Maps: Mye regnskog er gjort om til monokulturer av eukalyptus. Brekraftig utvikling i skogen, Skaun ungdomsskole De skal f kunnskap om hva som skal til for at vi skal ha en brekraftig utvikling og hvilke interessekonflikter dette kan skape.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.